Sunday, May 12, 2013

sembang kencang ~~

HOIIIIIIIIIII !!!!

mana semua org ni.. eii menyampah betul..
nnt aku tak nak onl, tak nak update apa2. haha.
macam ada org kesah. haha. watever..

tadi pg popular, adik aku pesan beli pen.
hello, dah hari ke berapa exam baru nak beli pen ke ? 
hahha.. so aku yang baik ni belikan lah..
guna duit mak aku.. kahkahkah
pastu cashier tu tgur,

Cashier : muka macam kenal lah. tapi entah lah. tapi betul macam kenal. (suara dia lantang okay. segan aku )
Aku : yeke ? sekolah mana ? SMAB ?
C : tak lah. sekolah Manjung. tapi pernah dtg smab ada bahas.
A : oh yeke.. bila ?? (kot2 jumpa waktu tu kan.. aku kan hot setap sekolah.. hahah)
C : tahun lepas.
A : hahah.. tak kot.. tak.. 
C : ni form berapa ni ? ( okay, soalan ni tak bleh blah.. mcm muka aku muda sgt. muda ke ? hahah)
A : eh, saya tgah cuti. tggu nak masuk degree bulan 9 ni.. saya SMAB dr 07 - 09 je.. 
C : ouh ? yekeeee ??? ermmm.. buat braces kat mana ehhhhh ??
( BOLEHHHHH ???!!! )
A : kat klinik Maheran.. (org blakang dah jeling2 okay.. diorg pun nak bayar)
C: okay ke Maheran ?

okay aku sgt malas nak sambung.. sbb dia tanya pasal braces lepas tu.. material braces yg ada.. aku tak sabar nak blah sbb queue panjang okay org nak bayar.. ahhaha.. entah pape. yang perlu dihighlightkan di sini ialah bila dia tny form aku.. okay sgt aku rasa muda waktu tu.. heu heu heu. tapi akak aku kata dia saje je bg mukadimah sbb nak tny pasal braces. cheh ..

dan malangnya cashier tu perempuan okay.. kalau lelaki dah lama aku stay situ jawab semua soalan. haha. jk.

2 comments:

  1. HAHAHHAA....mujur bukan lelaki.

    ReplyDelete
  2. hahaaa..... boley jdi model ggi besi nie..

    ReplyDelete