Wednesday, May 9, 2012

ayuh bergebang.

assalammualaikum. hai yu yang tak nak jawab salam tu. bajet lawa. haha. aku tension lah. even kelajuan internet dah diupgrade, time nak bukak fb mesti hal. mesti not available. benda lain boleh je ? what's going on internet ?! how could u..... 

lately ni, aku bukak blog fefrens (kekawan) mesti update pasal upu / matrik / khazanah / yayasan / utp / sime darby / palm oil / coconut oil.... haha.. blog aku je tade. jadi ayuh lah kita update segala tawaran yang dpat walaupun cuma satu je. haha. eh, dua. matrik tidak dilupakan. leb u matrik.. i just...hm u know.. i prefer u.. not you.. bye2.. sobsob

so far, ALHAMDULILLAH. Allah bg ape je yang aku nak. ape yg diharapkan dapat. ape yg diharapkan dapat. nak sepuluhA , dapat. nak UM , dapat. nak ALAM BINA , dapat. nak ES TUU , ......akan dapat.haha.. ya Allah, rezeki semua dr Allah. doa ibu ayh dgn keluarga mengiringi. alhamdulillah , alhamdulillah , alhamdulillah..



eh, tercapap alamat rumah. ayuh le masuk meminang. haha.. that's it. ini rezeki aku. dkt um. disurrounded oleh mid, jalan mesjid india, jalan tar, sogo, etc.. ini lah dugaan nya kot.. kena tahan nafsu dri pg tempat ni lebih kerap dari bukak buku. insyaAllah.

aku rasa 11 org jugak kot bebudak seratas dpt sini.. kos lain2.. yang sama dgn aku rasanya hapis je.. hapisssss !!! *lambai2* ayuh lah kita berduet.. haha.. bak kata yana , 'seronoklah kau, lelaki hensem follow'.. hikhik malu......... (>.<)v

hahaha. bodos kan.. hmm.. sgt bersemangat nak masuk.. bapak aku dah siap print out SEMUA benda yg perlu diprint..tinggal perlu diisi, medical check up, vaccination, apa g eh........... entah.. tak baca habis pon.. bahasa inggeris semua.. otak lambat jalan sikit.. haha

jadi startlah kawan2 dah bertebaran sana sini. sorang ke utara, sorang ke selatan. ada kat johor. omaiii.. sgt lah jauh.. tapi, still, tech di hujung jari.. eh di ibu jari je rasanya.. sekrang org main touch2 je.. at least ko tak keluar mlysia, aku akan still contact kau... insyaAllah.

aku bila dah masuk bab emosi sanubari kalbu2 ni jd slow plak. haha. cukop korang tau aku still tak padam contact korang dr phone aku.. wah,, style kan ayat ? hikhokhikhok.

ba alif ya ba alif ya. 

1 comment:

  1. tak tahan tgk alamat...
    kg tersusun...

    ReplyDelete