Saturday, April 27, 2013

wedding cake wiihuuu

bosan kan.. sangat bosan..jadi tanpa melengahkan lagi. aku pg google wedding cake.. hahahaha.bangang tak de kerja. so teka apa aku jumpa.. 

homaigadddd..sangat va va voom kan.. aku nak ni lah jd wedding cake aku nnt.. tapi kena sorok... bebudak bukan boleh tgok benda ni.. hahaha.. cannot cannot.. uols makan kek warna warni okay.
yg ni nampak je buruk dan homaigod geli lah i tgok warna dia bak kata2 org yang tak minat coklat. bajet lawa. hahha.. aku dah boleh rasa kesedapan dia.. tambah lg kalau dark chocolate.. sorry okay. i bg nana sorang je. ahhaha. sepotong dibelah 4 okay nana ?

ini lg buruk, kata si bajet lawa td.. kesah ? aku makan je. bnyaks giles coklats dies okays you guys. menangis i tgok. hahah

kau nampak cadbury dgn ferero rocer tak ?haaa. itu lah yang aku nampak sekarang. kelas kau jah. kek wedding mahal nak mampos. takkan nak bg org. HAHAHA

yang ini pun not bad.. best lg yang first sbb aku nampak coklaaaaaaaaat je semua. ni masuk sikit mat salleh.. okay lah okay. kalau ada nak taja i okay je. haha

sekali tgok dah mcm Nazren pny P4. omaigod. dia ambil bola tenis ke hape. hahahah.tak kesah lah.. janji aku gigit rasa coklat.. nyaaaaamsss

IBUUUU, NAK KAWENNNNN. NAK MAKAN KEK !!!

*makan screen*

3 comments:

  1. Kek yg last skali mcm s**t...geliiii

    ReplyDelete
  2. hhahahha..kurang hajaqqqq. hahah

    ReplyDelete
  3. aq nak mkn! laparrrrrrrrrrrrrr! nak arie...! nak!

    ReplyDelete